Νέα

Γενικές διευκρινίσεις αναφορικά με την υποβολή προσφορών στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σε ερώτηση σχετική με τις τεχνικές προδιαγραφές, επισημαίνεται ότι για κάθε προτεινόμενο τελικό προϊόν και επιμέρους πρώτη ύλη, θα πρέπει να υποβάλλονται τα αντίστοιχα φύλλα προδιαγραφών που αποδεικνύουν την τήρηση των προδιαγραφών του Προγράμματος.

Διευκρινήσεις για την υποβολή προσφοράς για την προμήθεια σάντουιτς στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σε ερώτηση σχετικά με το ποσοστό νατρίου (Na) στο ψωμί διευκρινίζεται ότι σε όλα τα ψωμιά, αραβική πίτα και μπαγκέτα το ολικό ποσό νατρίου (Na) ανά 100γρ προϊόντος πρέπει να είναι μικρότερο από 0,5γρ (<0,5γρ/100γρ). Επισυνάπτεται εκ νέου ο σχετικός πίνακας των τεχνικών προδιαγραφών των ειδών.

Διευκρινήσεις σχετικά με την πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την προμήθεια γάλακτος στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σε ερώτηση σχετικά με την αναλογία παράδοσης των δύο ειδών γάλακτος, διευκρινίζεται ότι οι ποσότητες τεμαχίων γάλακτος που παρατίθενται στον πίνακα του κειμένου της πρόσκλησης ισχύουν και για τα δύο είδη α) φρέσκο ημίπαχο/ημιαποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα (1,5-1,8% λίπους) βάρους 250 και 330mL και β) φρέσκο πλήρες αγελαδινό γάλα (≥3,5% λίπους) βάρους 250 και 330mL.

Διευκρινήσεις για την υποβολή προσφοράς για την προμήθεια γιαουρτιού στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

1. Σε ερώτηση προμηθευτή, διευκρινίζεται πως για όλες τις πρώτες ύλες (συμπεριλαμβανομένου και του μελιού) θα δοθούν προσφορές για α) ελληνικής προέλευσης και παραγωγής, β) ευρωπαϊκής προέλευσης, γ) τρίτης χώρας που όμως θα δηλώνεται. Οπότε θα δίδεται ξεχωριστή προσφορά για τις αντίστοιχες χώρες προέλευσης.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για την προμήθεια προϊόντων πίτας στην Αττική στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις για διευκρινίσεις γραπτώς με email στη διεύθυνση diatrofi@prolepsis.gr ή στο φαξ 210-6106810 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2015. Το Ινστιτούτο Prolepsis υποχρεούται να δημοσιεύσει τις απαντήσεις στην ιστοσελίδα του www.prolepsis.gr.

ΜΚΟ της χρονιάς και Gold βραβείο στην κατηγορία Υγεία & Πρόληψη για το Ινστιτούτο Prolepsis στα Hellenic Responsible Business Awards 2015
ΜΚΟ της χρονιάς και Gold βραβείο στην κατηγορία Υγεία & Πρόληψη για το Ινστιτούτο Prolepsis στα Hellenic Responsible Business Awards 2015

Τιμητική διάκριση για το Ινστιτούτο Prolepsis και αναγνώριση των προσπαθειών και των δράσεων μας αποτέλεσε η απονομή του Gold βραβείου στα Hellenic Responsible Business Awards 2015.

ΜΚΟ της χρονιάς και Gold βραβείο στην κατηγορία Υγεία & Πρόληψη για το Ινστιτούτο Prolepsis στα Hellenic Responsible Business Awards 2015

Τιμητική διάκριση για το Ινστιτούτο Prolepsis και αναγνώριση των προσπαθειών και των δράσεων μας αποτέλεσε η απονομή του Gold βραβείου στα Hellenic Responsible Business Awards 2015. Σε μία λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 15/9 στο Balux Prive και διοργάνωσε για πρώτη φορά η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, το Ινστιτούτο Prolepsis τιμήθηκε ως ΜΚΟ της χρονιάς για το 2015 στον τομέα Υγεία & Πρόληψη.

Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για την προμήθεια γιαουρτιού στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις για διευκρινίσεις γραπτώς με email στη διεύθυνση diatrofi@prolepsis.gr ή στο φαξ 210-6106810 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2015. Το Ινστιτούτο Prolepsis υποχρεούται να δημοσιεύσει τις απαντήσεις στην ιστοσελίδα του www.prolepsis.gr.

Τι είναι τo Cookie

Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το site στο browser του υπολογιστή σας και στη συνέχεια αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ως ανώνυμο ίχνος. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να επιλέξετε ποια cookies μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένα ή απενεργοποιημένα κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας με εξαίρεση το cookie το οποίο μετρά την επισκεψιμότητα μέσω του Google Analytics. Μάθετε περισσότερα για την Πολιτική Cookie της ιστοσελίδας μας εδώ.