Διευκρινήσεις για την υποβολή προσφοράς για την προμήθεια σάντουιτς στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

23 Σεπτεμβρίου 2015

  1. Σε ερώτηση σχετικά με το ποσοστό νατρίου (Na) στο ψωμί διευκρινίζεται ότι σε όλα τα ψωμιά, αραβική πίτα και μπαγκέτα το ολικό ποσό νατρίου (Na) ανά 100γρ προϊόντος πρέπει να είναι μικρότερο από 0,5γρ (<0,5γρ/100γρ). Επισυνάπτεται εκ νέου ο σχετικός πίνακας των τεχνικών προδιαγραφών των ειδών. 

 

  1. Σε ερώτηση σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που ο υποψήφιος ανάδοχος υποβάλει προσφορά για παραπάνω από μία πρόσκληση, τότε μπορεί να υποβάλλει τα δικαιολογητικά μία φορά. Σε κάθε περίπτωση για το φάκελο που θα υποβληθεί χωρίς τα δικαιολογητικά θα πρέπει να επικαλείται τα ίδια δικαιολογητικά που θα έχει ήδη προσκομίσει σε φάκελο για άλλη πρόσκληση. Επισημαίνεται ότι τα φύλλα τεχνικών προδιαγραφών πρέπει να υποβληθούν για κάθε προσφορά.

 

Σχετικά link

 

Παράρτημα – Τεχνικές Προδιαγραφές