Η 8η ομιλία του κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία» την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
21 Ιανουαρίου 2022
Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί η 8η ομιλία του κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομότιμος Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.
Η 8η ομιλία έχει θέμα «Ιατρική για το καλύτερο καλό» και θα πραγματοποιηθεί από τον Παναγή Γαλιατσάτο, Αν. Καθηγητή Ογκολογίας, Πνευμονολογίας και Επείγουσας Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Ο κύριος Γαλιατσάτος είναι Συν-Διευθυντής του Τμήματος «Ιατρική για το καλύτερο καλό» και Διευθυντής της Κλινικής για τη θεραπεία από το κάπνισμα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.
Ο κύκλος των μαθημάτων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Prolepsis, σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία και παρακολουθήστε ζωντανά τις ομιλίες εδώ.
