Η Toi&moi κατασκευάζει και προσφέρει 2.000 υφασμάτινες μάσκες για άτομα Τρίτης Ηλικίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis

18 Απριλίου 2020

Η εταιρεία γυναικείας ένδυσης Toi&moi, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, στο πλαίσιο των δράσεών του για τη στήριξη των ατόμων Τρίτης Ηλικίας, πρόσφερε 2.000 υφασμάτινες μάσκες για τους ηλικιωμένους τριών γηροκομείων στην Αθήνα.

Οι μάσκες κατασκευάστηκαν από την Toi&moi με την επιστημονική συνδρομή και τις κατευθύνσεις του Ινστιτούτου Prolepsis, και παραδόθηκαν τη Μ. Πέμπτη, 17 Απριλίου στο Γηροκομείο Αθηνών, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος και στο Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης του Σωματείου «Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά».

Παράλληλα, το Ινστιτούτο Prolepsis παρείχε στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ενημερωτικό υλικό αναφορικά με τον κατάλληλο τρόπο χρήσης των υφασμάτινων μασκών από το προσωπικό, το οποίο αναπτύχθηκε από την επιστημονική του ομάδα.

Με τη συγκινητική της πρωτοβουλία, η Toi&moi γίνεται αρωγός της προσπάθειας του Ινστιτούτου Prolepsis για την άμεση στήριξη των ηλικιωμένων την περίοδο της κρίσης λόγω του COVID-19.