Αντιμετώπιση επισιτιστικής ανασφάλειας και προώθηση υγιεινής διατροφής σε σχολεία ευπαθών περιοχών.
Νέο πρόγραμμα για την Τρίτη Ηλικία από το Ινστιτούτο Prolepsis σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Les Petits Frères des Pauvres
Το Dr. PED-Chef στοχεύει στην ανάπτυξη εκπαίδευσης για παιδίατρους για την προώθηση της υγιεινής διατροφής στην παιδική ηλικία. Συνδυάζει την εφαρμοσμένη διαιτολογία και την προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών με την μαγειρική.
Εκπαιδευτικά εργαλεία για την πρόληψη του καπνίσματος, της κατάχρησης αλκοόλ και της υπέρμετρης χρήσης του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους
Επαγγελματική κατάρτιση για την κατάλληλη παροχή υγειονομικής περίθαλψης στα παιδιά μεταναστών και προσφύγων.
Ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάδειξη της αυθεντικότητας και της ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου και μελιού
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προστασία και προαγωγή της υγείας εργαζομένων καθαρισμού των δήμων.
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάρτιση εργαζομένων από τον χώρο των τροφίμων και της εστίασης με στόχο τη διασφάλιση θρεπτικών γευμάτων υψηλής ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.