4η συνάντηση εταίρων του προγράμματος SUST-AID στην Πορτογαλία

17 Απριλίου 2024

Στις 9-11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση εταίρων του προγράμματος SUST-AID, στην πόλη Κοΐμπρα της Πορτογαλίας με διοργανωτή τον οργανισμό Diocesan Caritas of Coimbra. Το πρόγραμμα SUST-AID, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ στοχεύει στη διαμόρφωση περιβαλλοντικά βιώσιμων προγραμμάτων σίτισης μέσω εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τη τελική διαμόρφωση και το σχεδιασμό του στην εκπαιδευτική πλατφόρμα καθώς και τα επόμενα βήματα για τη διοργάνωση ενός δια-ζώσης σεμιναρίου κατάρτισης. Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες κατάρτισης απευθύνονται σε οργανισμούς που παρέχουν επισιτιστική βοήθεια.

Το Ινστιτούτο Prolepsis είναι επικεφαλής της έρευνας για τον σχεδιασμό του περιεχομένου του εκπαιδευτικού προγράμματος, που διαμορφώθηκε με τη συμμετοχή ατόμων που παρέχουν επισιτιστική βοήθεια.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του προγράμματος  ► https://sustaid-project.eu