Το Ινστιτούτο Prolepsis στο 2ο Consortium Meeting του ευρωπαϊκού προγράμματος MENTALITY

30 Ιανουαρίου 2024

Στις 23 και 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η δεύτερη συνάντηση εταίρων του προγράμματος MENTALITY. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς του προγράμματος, οι δημιουργοί των καλών πρακτικών που θα εφαρμοστούν στο πλαίσιο του έργου (διαβάστε εδώ για την καλή πρακτική που θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα), καθώς και τον υπεύθυνο του έργου εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνάντηση οι εταίροι παρουσίασαν την πρόοδο της εφαρμογής της καλής πρακτικής στη χώρα τους, μοιράστηκαν ιδέες και πρακτικές για την περαιτέρω διάδοση και ορατότητα των αποτελεσμάτων του έργου, την πρόοδο της αξιολόγησης του προγράμματος και συζητήθηκαν επόμενα βήματα.

Η επιδημιολόγος-ερευνήτρια του Ινστιτούτου Prolepsis, κ. Βίκυ Μπεμπή, παρουσίασε την πρόοδο της εφαρμογής της καλής πρακτικής, ιδέες για διάδοση των αποτελεσμάτων σε εθνικό επίπεδο, καθώς και την πρόοδο του πακέτου εργασίας που έχει αναλάβει το Ινστιτούτο, το οποίο αφορά στη συνολική αξιολόγηση του προγράμματος και της εφαρμογής των καλών πρακτικών.