Διαδικτυακά μαθήματα «Υγεία και Θρησκεία», Ομιλητής: Δημήτριος Μόσχος, Καθηγητής Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ

12 Ιουνίου 2024

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 15:00 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί η 12η ομιλία του Γ’ κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομ. Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.

Την ομιλία με τίτλο «Άσκηση και σωματική υγεία στην αρχαία Εκκλησία» θα πραγματοποιήσει ο κ. Δημήτριος Μόσχος, Καθηγητής Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ.

Ο σκοπός των δωρεάν προσφερόμενων μαθημάτων είναι να ενημερωθούν οι λειτουργοί της Υγείας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται για τον θεραπευτικό ρόλο που μπορεί να παίξει η θρησκευτικότητα στην υγεία όλων μας.

Μπορείτε να παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία εδώ.

Ο κύκλος των μαθημάτων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Prolepsis και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM, Παραπολιτικά 90.1 .